Under coronapandemin kändes det inte som ett särskilt lockande alternativ att flytta utomlands. Eller ens möjligt. Nu när restriktionerna är släppta och livet gått vidare finns dock alla möjligheter att riva upp ditt gamla tråkiga liv och börja om på nytt någon helt annanstans. I Karibien kanske, eller Indien, Spanien, Marocko, Australien – var som helst, men inte här!

Även om Sverige är ett fantastiskt land, finns det en hel del som lämnar övrigt att önska. Det gäller inte minst vädret. Du som gillar solsken och salta bad har en mycket begränsad tidsperiod att njuta av det i Sverige. Ett par månader på högsommaren, på sin höjd. Att åka på solsemestrar är dessutom mycket dyrt. Faktiskt så dyrt, att det kan löna sig att flytta istället.


0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *